Какви видове козметични уреди можете да откриете в онлайн магазин Dermatech.bg?

16.06.2022 09:48 am

Какви видове козметични уреди можете да откриете в онлайн магазин Dermatech.bg?

Dermatech.bg е специализиран онлайн магазин, предлагащ професионална козметична апаратура за салони за красота. При нас можете да откриете богата и разнообразна гама от първокласни козметични уреди, които ще позволят дейността на вашия бизнес да върви безупречно. В следващите редове ще ви представим накратко основните видове козметични уреди, които са налице в платформата ни.

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за епилация

Козметични уреди 1

Козметични уреди - Разберете сега!
  • козметични уреди в Dermatech.bg: диодни лазери – диодните лазери са иновативни козметични уреди, които се справят отлично с премахването на нежеланото окосмяване. Главното им преимущество е излъчваната от тях монохромна и прецизно насочена лазерна светлина с висока интензивност. Въпросната лазерна светлина е способна успешно да предотврати растежа на космените фоликули. Тя прониква през епидермиса в дермата и използва топлинен ефект, за да се стигне до увреждане, дегенерация и атрофия на фоликула. Предлагаме ви висококачествени модели диодни лазери, които ще ви донесат желаните резултати по отношение на извършваните процедури. Освен всичко друго, тези козметични уреди могат да работят без прекъсване в продължение на 8 часа (пълен работен ден) благодарение на охлаждащите системи, с които разполагат.
  • козметични уреди в Dermatech.bg: SHR и фотоепилация IPL – в онлайн магазин Dermatech.bg ще намерите и козметични уреди за епилация, работещи на технологията SHR (Super Hair Removal). Тази технология комбинира традиционната лазерна технология с пулсова светлина, за да реализира практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. Много клиенти определят процедурите с SHR козметични уреди като „масаж с топъл камък“. Що се отнася до групата IPL, това са козметични уреди с интензивна импулсна светлина, които се използват при по-тъмни и груби косми, както и при кожни процедури с естетически и терапевтични цели. 

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лифтинг  

  • козметични уреди в Dermatech.bg: радиочестотен лифтинг (RF) – от нас можете да си закупите първокласни козметични уреди за радиочестотен лифтинг. Това е иновативен нехирургичен метод, който се употребява за стягане, опъване и подмладяване кожата на лицето, за справяне с мастни образувания и целулит, както и за цялостно естетическо моделиране на човешкото тяло. Модерните козметични уреди с радиочестотен лифтинг излъчват радиовълни с ниска честота, преминаващи през епидермиса, без да го загряват, и активиращи действието си в дермата. Благодарение на техния топлинен ефект се възстановява синтезът на еластин и колаген, подобрява се тонусът на кожата и се стимулира изпъването на бръчките и повдигането контура на лицето и тялото.
  • козметични уреди в Dermatech.bg: фракционен RF / термаж – принадлежащите към тази група козметични уреди стягат контурите на лицето и тялото посредством радиочестотна технология, затопляща дълбоките слоеве на кожата и специална технология за охлаждане на горния слой и предотвратяване на изгаряне. Дълбочинният топлинен ефект води до стимулиране производството на колаген, като резултатите по отношение на стягането и оформянето на контурите траят минимум две години.
  • козметични уреди в Dermatech.bg: HIFU – и третия тип козметични уреди за лифтинг работят по технологията HIFU (високоинтензивен фиксиран ултразвук). Въпросният ултразвук служи за подобряване еластичността на човешката кожа, премахване на бръчките по нея, както и разрушаване на намиращия се между 10 и 20 мм дълбочина в кожата мастен слой (когато целта е да се справим със затлъстяване). Новите модели козметични уреди от този тип позволяват да се осъществява регулиране на интензитета на енергията, на времето и интервала на импулсите.

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за тяло

Козметични уреди 2

Козметични уреди - Вижте още!
  • козметични уреди в Dermatech.bg: кавитация – представянето на предлаганите от онлайн магазин Dermatech.bg козметични уреди за тяло ще започнем с тези за кавитация. Кавитацията е процедура, която се използва за ограничаване на мастните натрупвания, за изглаждане на целулита и за цялостен лифтинг на лицето и тялото. Всички козметични уреди за кавитация работят с нискочестотни ултразвукови вълни, благодарение на които се разрушават мазнините и се коригират телесните форми.
  • козметични уреди в Dermatech.bg: други апарати за тяло – предлагаме ви и други козметични уреди за тяло, всеки от които си има своите специфични функции. Козметични уреди за криoлиполиза могат да се използват като алтернатива на традиционната липосукция. Те излагат мастните клетки на прецизно охлаждане, което води до тяхното постепенно отстраняване, без да се увреждат околните тъкани. Велашейпът пък третира целулита и мастните натрупвания посредством съчетание между четири технологии – инфрачервена, биполярна радио честота, импулсен вакуум, както и валяци за масаж. Що се отнася до наличните при нас козметични уреди, работещи по технологията HI-EMT, те работят с фокусирано магнитно поле с безопасно ниво на интензивност. То предизвиква мускулни контракции, водещи до изграждане на мускули и същевременно изгаряне на излишните мазнини.   

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лице

Козметични уреди 3

Козметични уреди - Научтете сега!
  • козметични уреди в Dermatech.bg: водно дермабразио – сред наличните при нас козметични уреди за лице, най-популярни са апаратите за водно дермабразио. Това са апарати, служещи за дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата. При всяка една процедура с тях се употребява конкретна дюза, произвеждаща контролиран вакуум. Използват се също така различни течни продукти, чиято цел е да проникнат на голяма дълбочина, както и да хидратират, почистят и подобрят тонуса на кожата.
  • козметични уреди в Dermatech.bg: други апарати за лице – разполагаме също така с други козметични уреди за лице, които бихте могли да добавите към апаратурата на своите козметични салони. Като например козметични уреди за диамантено микродермабразио, при което посредством стерилни диамантени глави и вакуум се ексфолира горния епидермален слой на кожата. Това е от полза за премахване на белези от акне, разширени пори и пигментни петна, както и за гарантиране на сияйния и здравословен вид на кожата. Или козметични уреди за кислородна терапия, ускоряваща метаболизма на клетките и засилваща естественото им обновяване и регенерация. Нашите лазери за карбонов пилинг пък премахват ефективно и безболезнено татуировки, рождени петна, брадавици и т.н.

Доверете се на екипа на онлайн магазин Dermatech.bg, за да си гарантирате получаването на първокласни козметични уреди за своите салони за красота на максимално изгодни цени.  

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за епилация

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лифтинг

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за тяло

Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лице

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Процедури извършвани с апарати

Апаратни козметични процедури

Какви видове козметични уреди можете да откриете в онлайн магазин Dermatech.bg?

Какви видове козметични уреди можете да откриете в Dermatech.bg?

Вижте повече за козметичните уреди. Доверте се на Dermatech.bg за получаването на първокласни козметични уреди ! Вижте повече за козметичните уреди. Доверте се на Dermatech.bg за получаването на първокласни козметични уреди ! 2023-04-10T14:37:37+03:00 Какви видове козметични уреди можете да откриете в онлайн магазин Dermatech.bg?

<p>Dermatech.bg е специализиран онлайн магазин, предлагащ професионална козметична апаратура за салони за красота. При нас можете да откриете богата и разнообразна гама от първокласни козметични уреди, които ще позволят дейността на вашия бизнес да върви безупречно. В следващите редове ще ви представим накратко основните видове козметични уреди, които са налице в платформата ни.</p> <h2 id="kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-epilatsia"><strong>Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за епилация</strong></h2> <div style="float: right; margin: 10px;"> <p><img title="Козметични уреди 1 | Dermatech.bg" src="https://cdncloudcart.com/8985/files/image/kozmetichni-uredi-1.jpg" alt="Козметични уреди 1" /></p> <div style="text-align: center;">Козметични уреди - Разберете сега!</div> </div> <ul> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: диодни лазери &ndash; диодните лазери са иновативни козметични уреди, които се справят отлично с премахването на нежеланото окосмяване. Главното им преимущество е излъчваната от тях монохромна и прецизно насочена лазерна светлина с висока интензивност. Въпросната лазерна светлина е способна успешно да предотврати растежа на космените фоликули. Тя прониква през епидермиса в дермата и използва топлинен ефект, за да се стигне до увреждане, дегенерация и атрофия на фоликула. Предлагаме ви висококачествени модели диодни лазери, които ще ви донесат желаните резултати по отношение на извършваните процедури. Освен всичко друго, тези козметични уреди могат да работят без прекъсване в продължение на 8 часа (пълен работен ден) благодарение на охлаждащите системи, с които разполагат.</li> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: SHR и фотоепилация IPL &ndash; в онлайн магазин Dermatech.bg ще намерите и козметични уреди за епилация, работещи на технологията SHR (Super Hair Removal). Тази технология комбинира традиционната лазерна технология с пулсова светлина, за да реализира практически безболезнено премахване на нежеланото окосмяване. Много клиенти определят процедурите с SHR козметични уреди като &bdquo;масаж с топъл камък&ldquo;. Що се отнася до групата IPL, това са козметични уреди с интензивна импулсна светлина, които се използват при по-тъмни и груби косми, както и при кожни процедури с естетически и терапевтични цели.<strong>&nbsp;</strong></li> </ul> <h2 id="kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-lifting"><strong>Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лифтинг </strong><strong>&nbsp;</strong></h2> <ul> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: радиочестотен лифтинг (RF) &ndash; от нас можете да си закупите първокласни козметични уреди за радиочестотен лифтинг. Това е иновативен нехирургичен метод, който се употребява за стягане, опъване и подмладяване кожата на лицето, за справяне с мастни образувания и целулит, както и за цялостно естетическо моделиране на човешкото тяло. Модерните козметични уреди с радиочестотен лифтинг излъчват радиовълни с ниска честота, преминаващи през епидермиса, без да го загряват, и активиращи действието си в дермата. Благодарение на техния топлинен ефект се възстановява синтезът на еластин и колаген, подобрява се тонусът на кожата и се стимулира изпъването на бръчките и повдигането контура на лицето и тялото.</li> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: фракционен RF / термаж &ndash; принадлежащите към тази група козметични уреди стягат контурите на лицето и тялото посредством радиочестотна технология, затопляща дълбоките слоеве на кожата и специална технология за охлаждане на горния слой и предотвратяване на изгаряне. Дълбочинният топлинен ефект води до стимулиране производството на колаген, като резултатите по отношение на стягането и оформянето на контурите траят минимум две години.</li> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: HIFU &ndash; и третия тип козметични уреди за лифтинг работят по технологията HIFU (високоинтензивен фиксиран ултразвук). Въпросният ултразвук служи за подобряване еластичността на човешката кожа, премахване на бръчките по нея, както и разрушаване на намиращия се между 10 и 20 мм дълбочина в кожата мастен слой (когато целта е да се справим със затлъстяване). Новите модели козметични уреди от този тип позволяват да се осъществява регулиране на интензитета на енергията, на времето и интервала на импулсите.</li> </ul> <h2 id="kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-tyalo"><strong>Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за тяло</strong></h2> <div style="float: left; margin: 10px;"> <p><img title="Козметични уреди 2 | Dermatech.bg" src="https://cdncloudcart.com/8985/files/image/kozmetichni-uredi-2.jpg" alt="Козметични уреди 2" /></p> <div style="text-align: center;">Козметични уреди - Вижте още!</div> </div> <ul> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: кавитация &ndash; представянето на предлаганите от онлайн магазин Dermatech.bg козметични уреди за тяло ще започнем с тези за кавитация. Кавитацията е процедура, която се използва за ограничаване на мастните натрупвания, за изглаждане на целулита и за цялостен лифтинг на лицето и тялото. Всички козметични уреди за кавитация работят с нискочестотни ултразвукови вълни, благодарение на които се разрушават мазнините и се коригират телесните форми.</li> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: други апарати за тяло &ndash; предлагаме ви и други козметични уреди за тяло, всеки от които си има своите специфични функции. Козметични уреди за криoлиполиза могат да се използват като алтернатива на традиционната липосукция. Те излагат мастните клетки на прецизно охлаждане, което води до тяхното постепенно отстраняване, без да се увреждат околните тъкани. Велашейпът пък третира целулита и мастните натрупвания посредством съчетание между четири технологии &ndash; инфрачервена, биполярна радио честота, импулсен вакуум, както и валяци за масаж. Що се отнася до наличните при нас козметични уреди, работещи по технологията HI-EMT, те работят с фокусирано магнитно поле с безопасно ниво на интензивност. То предизвиква мускулни контракции, водещи до изграждане на мускули и същевременно изгаряне на излишните мазнини. &nbsp;&nbsp;</li> </ul> <h2 id="kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-litse"><strong>Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лице</strong></h2> <div style="float: right; margin: 10px;"> <p><img title="Козметични уреди 3 | Dermatech.bg" src="https://cdncloudcart.com/8985/files/image/kozmetichni-uredi-3.jpg" alt="Козметични уреди 3" /></p> <div style="text-align: center;">Козметични уреди - Научтете сега!</div> </div> <ul> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: водно дермабразио &ndash; сред наличните при нас козметични уреди за лице, най-популярни са апаратите за водно дермабразио. Това са апарати, служещи за дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата. При всяка една процедура с тях се употребява конкретна дюза, произвеждаща контролиран вакуум. Използват се също така различни течни продукти, чиято цел е да проникнат на голяма дълбочина, както и да хидратират, почистят и подобрят тонуса на кожата.</li> <li>козметични уреди в Dermatech.bg: други апарати за лице &ndash; разполагаме също така с други козметични уреди за лице, които бихте могли да добавите към апаратурата на своите козметични салони. Като например козметични уреди за диамантено микродермабразио, при което посредством стерилни диамантени глави и вакуум се ексфолира горния епидермален слой на кожата. Това е от полза за премахване на белези от акне, разширени пори и пигментни петна, както и за гарантиране на сияйния и здравословен вид на кожата. Или козметични уреди за кислородна терапия, ускоряваща метаболизма на клетките и засилваща естественото им обновяване и регенерация. Нашите лазери за карбонов пилинг пък премахват ефективно и безболезнено татуировки, рождени петна, брадавици и т.н.</li> </ul> <p>Доверете се на екипа на онлайн магазин Dermatech.bg, за да си гарантирате получаването на първокласни козметични уреди за своите салони за красота на максимално изгодни цени. &nbsp;</p> <p><a href="#kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-epilatsia" title="Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за епилация | Dermatech.bg">Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за епилация</a></p> <p><a href="#kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-lifting" title="Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лифтинг | Dermatech.bg">Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лифтинг</a></p> <p><a href="#kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-tyalo" title="Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за тяло | Dermatech.bg">Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за тяло</a></p> <p><a href="#kozmetichni-uredi-v-dermatech-bg-aparati-za-litse" title="Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лице | Dermatech.bg">Козметични уреди в Dermatech.bg: Апарати за лице</a></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки