Козметични апарати

Как да подберете подходящите за вашия бизнес козметични апарати?

Покупката на козметични апарати е значителна инвестиция от финансова гледна точка. Така че към избора на уреди от тази категория задължително трябва да се подходи с необходимото внимание и отговорност. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета за това как да подберете подходящите за вашия бизнес козметични апарати:

Виж повече...

Козметични апарати 1

Козметични апарати - Научтете сега!
  1. Изяснете своите нужди – преди да започнете да оглеждате различните типове и модели козметични апарати, изяснете конкретните нужди на своя бизнес. Тези нужди се определят в зависимост от услугите, които предлагате (или смятате да предлагате), кои от тях са приоритетни и т.н. Когато ги изясните, вижте с какъв бюджет разполагате и кои от необходимите ви козметични апарати бихте могли да си позволите към настоящия момент.
  2. Преглеждайте техническите характеристики – при покупка на козметични апарати винаги трябва да преглеждате основните им технически характеристики. Характеристики като мощност, функции и процедури, които е възможно да се извършват, допълнителни приспособления и екстри, и т.н. Въпросните технически характеристики ще ви покажат дали с тези козметични апарати ще можете да предоставяте услугите, които сте планирали, на своите клиенти.
  3. Търсете оптималното съотношение между цена и качество – на пазара ще откриете множество оферти за козметични апарати. Съвсем естествено е да желаете да си осигурите възможно най-изгодни за вас финансови условия. Не залагайте обаче на козметични апарати, които са с нереално ниски цени, неотговарящи на пазарната логика. Твърде вероятно е тези цени да означават ниско качество на съответните козметични апарати, което би влошило и качеството на вашите услуги. Препоръчваме ви по-скоро да търсите оферти от категория „Козметични апарати“, които ви предлагат оптималното съотношение между качество и цена.

Какви видове козметични апарати можете да откриете в онлайн магазин Dermatech.bg? 

Козметични апарати 2

Козметични апарати - Вижте повече!

Dermatech.bg е онлайн магазин, предлагащ първокласна професионална козметична апаратура за салони за красота. Ето основните видове козметични апарати, които можете да откриете при нас:

  • апарати за епилация – първата група козметични апарати, които предлагаме, са апаратите за епилация и премахване на нежеланото окосмяване. Сред тях са налице диодни лазери, които благодарение на монохромна и прецизно насочена лазерна светлина с висока интензивност увреждат космените фоликули и предотвратяват растежа им. Както и козметични апарати, работещи с технологията SHR (Super Hair Removal), съчетаващи лазерна технология с пулсова светлина, за да се гарантира безболезнено премахване на космите. И не на последно място, предлагаме ви козметични апарати с интензивна импулсна светлина (IPL), предназначени за по-тъмни и груби косми.
  • апарати за лифтинг – сред предлаганите от нас козметични апарати за лифтинг ще започнем с тези за радиочестотен лифтинг. Те излъчват радиовълни с ниска честота, преминаващи през епидермиса и активиращи своето действие в дермата, които успешно подобряват тонуса на кожата и повдигат контура на лицето и тялото. Налице в онлайн магазин Dermatech.bg са и козметични апарати за фракционен RF „Термаж“. Те стягат контурите посредством радиочестотна технология, която затопля дълбоките слоеве на кожата и същевременно охлажда горния слой, предотвратявайки изгаряне. Имаме също козметични апарати с HIFU технология. При нея високоинтензивен фиксиран ултразвук се използва за подобряване еластичността на кожата, премахване на бръчките или пък разрушаване на мастния слой.
  • апарати за тяло – към тази група козметични апарати можем да причислим уредите за кавитация – процедура, при която нискочестотни ултразвукови вълни разрушават мазнините и коригират телесните форми. Както и козметични апарати за крилиполиза, или излагане на мастните клетки на прецизно охлаждане, за да могат да се отстранят без засягане на околните тъкани. Уредите за велашейп пък са съчетание между четири технологии (инфрачервена, биполярна радио честота, импулсен вакуум, валяци за масаж). А предлаганите от нас козметични апарати по технологията HI-EMT работят с фокусирано магнитно поле, предизвикващо мускулни контракции, които развиват мускулите и топят мазнините.
  • апарати за лице - що се отнася до наличните в онлайн магазин Dermatech.bg козметични апарати за лице, най-голяма популярност притежават тези за водно дермабразио. Те се употребяват с цел дълбоко почистване, изглаждане и регенериране на кожата. За всяка една процедура се използва конкретна дюза от уреда, произвеждаща контролиран вакуум, като се добавят и различни серуми с цел по-ефективно изглаждане и регенериране. Останалите ни предложения от тази подкатегория включват козметични апарати за диамантено микродермабразио, при което се използват стерилни диамантени глави и вакуум за ексфолиране на горния епидермален слой на кожата и премахване на белези и пигментни петна по нея. Козметични апарати за кислородна терапия, която ускорява метаболизма на клетките и стимулира естественото им обновяване. И лазери за карбонов пилинг, на които можете да заложите при процедури за премахване на татуировки и рождени петна.

Защо да закупите козметични апарати от онлайн магазин Dermatech.bg?

Козметични апарати 3

Козметични апарати - Разгледайте тук!

Козметични апарати от онлайн магазин Dermatech.bg: Високо качество – предлагаме ви само и единствено козметични апарати от най-високо качество. Козметични апарати, които са дело на реномирани производители и напълно ще отговорят на изискванията и стандартите на вашия бизнес.

Козметични апарати от онлайн магазин Dermatech.bg: Конкурентни цени -  в същото време цените ни са достатъчно конкурентни и достъпни. Те са съобразени с особеностите и тенденциите на българския пазар, както и с финансовите възможности на средностатистическия потребител. Можете да сте сигурни, че в онлайн магазин Dermatech.bg ще откриете оптималното съотношение между качество и цена за категория „Козметични апарати“.

Козметични апарати от онлайн магазин Dermatech.bg: Специални промоции и намаления -  редовно правим специални промоции и намаления в цените на определени артикули. Това се отнася в пълна степен за всички споменати по-горе подкатегории козметични апарати. В допълнение, ви предлагаме опция за покупка на лизинг, която е налична благодарение на партньорството ни с TBI Bank и UniCredit. 

Козметични апарати от онлайн магазин Dermatech.bg: Професионална консултация – в случай, че ви е необходима професионална консултация по отношение на избора на козметични апарати, не се притеснявайте да се обърнете към екипа на онлайн магазин Dermatech.bg. Ние ще ви дадем информацията, която ви трябва, и ще ви насочим към верните решения за вашия бизнес.        

Как да подберете подходящите за вашия бизнес козметични апарати?

Какви видове козметични апарати можете да откриете в онлайн магазин Dermatech.bg?

Защо да закупите козметични апарати от онлайн магазин Dermatech.bg?

Избери козметични апарати

Ultraformer MPT - 7D HIFU
НОВ
- 500,00 лв.
(0.0)
7 D   HIFU   /MPT /е най-новата  HIFU  технология,   напълно неинвазивен уред за лифтинг и ...
17 500,00 лв.18 000,00 лв.
Picosecond лазер
НОВ
(0.0)
Пикосекънд лазер за премахване на татуировки и карбонов пилинг. Принцип на работа PicoSecond Laser използва ...
12 200,00 лв.
Nd: YAG лазер / Карбонов пилинг
НОВ
- 400,00 лв.
(0.0)
ND: YAG ЛАЗЕР Q– switched  за премахване на татуировки,старчески петна , тъмни петна, лунички, ...
9 600,00 лв.10 000,00 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ КАВИТАЦИЯ 2.0 + RF + ЛИПОЛАЗЕР 10 В 1
НОВ
- 500,00 лв.
(0.0)
Най-новия модел апарат за кавитация и лифтинг ви предлага съвсем н ова технология за кавитация 2.0. Апарата е ...
5 900,00 лв.6 400,00 лв.
Свръх мощен диоден лазер D-LAS PRO XL 3000W с два накрайника
НОВ
- 4 100,00 лв.
(0.0)
Професионален Диоден лазер с Американски лазерни барове COHERENT, което гарантира дълъг и високоефективен живот на ...
29 900,00 лв.34 000,00 лв.
АПАРАТ 2 В 1 ДИОДЕН ЛАЗЕР + ND-yag лазер
- 1 200,00 лв.
(0.0)
Уредът представлява нова, модерна технология, която е комбинация от   Диоден лазер с ръкохватка с 3 различни ...
27 800,00 лв.29 000,00 лв.
Апарат за пресотерапия и лимфен дренаж с инфрачервена топлина
НОВ
(0.0)
Уред за отслабване чрез пресотерапия и лимфен дренаж Този уред съчетава няколко терапии за тяло в едно: ...
2 800,00 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ КАВИТАЦИЯ 2.0 + 3D RF
НОВ
(0.0)
Най-новия модел апарат за кавитация и лифтинг ви предлага съвсем н ова технология за кавитация 2.0 Професионален ...
4 500,00 лв.
HI-EMT - електромагнитен мускулен апарат с 4-ри накрайника
НОВ
- 2 000,00 лв.
(0.0)
HI-EMT е медицинска технология, която се използва в естетичната медицина. Използва фокусирано електромагнитно поле ...
20 000,00 лв.22 000,00 лв.
Професионален апарат за Аква пилинг и скин анализатор  16 в 1
- 1 800,00 лв.
(0.0)
Професионален козметичен апарат 16 в 1 тип HydraFacial ФУНКЦИИ НА АПАРАТА: Водна пилинг система Интегрирана ...
16 700,00 лв.18 500,00 лв.
Професионален апарат U shape
НОВ
- 200,00 лв.
(0.0)
Веларолер / Вакуумролер апарат с 3 накрайника за лице и тяло и ново поколение накрайник за кавитация Велашейп ...
18 800,00 лв.19 000,00 лв.
Аква пилинг апарат 12 в 1 тип HydraFacial
- 1 800,00 лв.
(0.0)
Професионален козметичен апарат 12 в 1 тип HydraFacial 1. Водна пилинг система Интегрирана система, изработена по ...
15 800,00 лв.17 600,00 лв.
Професионален апарат за криолиполиза 360° с четири накрайника
НОВ
- 900,00 лв.
(0.0)
Професионален апарат последно поколение. С най-новата си технология за охлаждане постига 360 ° охлаждащ ефект. ...
19 800,00 лв.20 700,00 лв.
Портативен диоден лазер с три дължини 755nm+808nm+1064nm
НОВ
- 1 100,00 лв.
(0.0)
Mощeн портативен Диоден лазер с 3 дължини на работната вълна. Немски лазерни барове с над 40млн импулса живот. ...
16 700,00 лв.17 800,00 лв.
Професионален апарат за криолиполиза 360° с 2 накрайника
НОВ
- 700,00 лв.
(0.0)
Апарата е последно поколение, той е снабден с най-добрата система за защита. Машината е много сигурна, температурен ...
14 900,00 лв.15 600,00 лв.
Свръх мощен Диоден лазер 1600W с три дължини
НОВ
- 300,00 лв.
(0.0)
Професионален Диоден лазер с Американски лазерни барове с 50млн. импулса  и три дължини на вълната 755nm, ...
27 000,00 лв.27 300,00 лв.
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки