Доставка

 Безплатна доставка за цялата страна при поръчка през сайта на DERMATECH.BG на стойност над 300 лв. и платена по банков път!

 - Стойността на доставката на продукт/ продукти, поръчани през сайта на DERMATECH.BG с наложен платеж, се заплаща от клиента.

За извършване на доставка е необходимо да посочите адрес или офис на куриерска фирма, телефон и име. Време за доставка 1 до 30 работни дни - в зависимост от наличието на избраните продукти.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма SPEEDY!

Закупената от Вас стока се предава лично от куриер, след изрично съгласие от страна на клиента да закупи дадения продукт, с договор от разстояние (интернет търговия).

Връщане на стока - Ако не сте доволни от закупения от нас продукт, може да го върнете в 14 дневен срок от датата на закупуването му. Не се приемат стоки с нарушен външен търговски вид. Разходите за транспорта и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Рекламация - Дефектирала стока може да върнете за ремонт в нашия сервиз, според гаранционните условия.

Гаранционната карта, Ви гарантира безплатен ремонт на апарата, без принадлежности, части, зарядни устройства и кабели към него. Не се поема гаранция, когато уредът не се използва според инструкциите за експлоатация. Всички дефектирали елементи ще бъдат безплатно подменени или отремонтирани в срок на валидност на гаранционната карта.

*Продавачът не носи отговорност за пропуснати ползи и последвали загуби, в следствие на повреда на стоката при транспорта и престоя й в сервиза.

 Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Желаем Ви приятно пазаруване!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки